Lifting facial Deep Oscillation

Deep Oscillation, abordare terapeutică unică non-invazivă pentru proceduri estetice sigure și eficiente

Deep Oscillation este un dispozitiv care utilizează forțele de atracție electrostatice pentru a provoca oscilații care acționează intens asupra epidermei, dermei și straturilor subcutanate ale țesuturilor. Terapia cu undele electromagnetice permite, astfel, tratarea leziunilor, reducerea inflamațiilor țesuturilor și accelerarea procesului de vindecare a rănilor.

În segmentul de țesut supus tratamentului se crează un câmp electrostatic cu efect de pompare cu acționare profundă. Oscilația profundă încurajează corpul să se vindece prin scăderea umflăturilor și a edemului. Natura blândă a vibrațiilor profunde face ca terapia să ofere rezultate cosmetice fabuloase. Întrucât stimulează sistemul limfatic, Deep Oscillation elimină toxinele, reduce umflăturile și cearcănele de sub ochi și oferă pielii un aspect neted și strălucitor.

 

Terapie cu oscilații profunde pentru efecte semnificative în medicina estetică

În cadrul Arcadia Medical Beauty, primul pas înainte de terapia cu Deep Oscillation este o consultație de specialitate, în care medicul analizează istoricul medical. În funcție de obiectivul terapeutic, se poate stabili construirea unui protocol individual, în contextul în care caracteristicile de oscilație profundă ale dispozitivului pot fi ajustate la tratamentul dorit prin setarea individuală a frecvenței. Un tratament durează în jur de 30 de minute. Pentru ca terapia să funcționeze, medicul își pune o pereche de mănuși de vinil care acționează ca semiconductor în acest proces.

Tratament anti-îmbătrânire pentru față-gât-decolteu

Dispozitivul Deep Oscillation antrenează mușchii feței și contribuie la stimularea musculară. Mai mult, terapia cu oscilații profunde stimulează producția de colagen și regenerarea celulară, ceea ce produce un efect de reîmprospătare și reîntinerire a pielii. Aspectul neted, strălucitor și fără riduri derivă din proprietățile antifibrotice ale dispozitivului.

Reabilitare după intervenția cu laser abraziune

Remodelarea cutanată cu laser abraziune este una dintre cele mai moderne metode utilizate pentru eliminarea ridurilor, corectarea cicatricilor de acnee și pentru înlăturarea pielii deteriorate de efectele solare. Cu Deep Oscillation roșeața și umflăturile pot fi ameliorate rapid, iar rezultatele acestei proceduri invazive se pot observa într-un timp mai scurt.

Terapie pre- și post-operatorie

Deep Oscillation pregătește tesuțul pentru intervențiile chirurgicale, contribuind la îmbunătățirea rezultatelor, în contextul în care dispozitivul posedă proprietăți de detoxifiere și antiedem. Totodată, terapia cu Deep Oscillation este utilizată împreună cu drenajul limfatic pentru a îmbunătăți vindecarea postoperatorie. Dispozitivul pătrunde adânc sub piele ceea ce îi permite să manipuleze țesutul deteriorat, accelerând timpul de vindecare după operație.

Recuperare după intervenția de chirurgie estetică

Dispozitivul Deep Oscillation alimentează țesuturile cu substanțe nutritive, importante pentru organism atât înaintea unei operații chirurgicale, cât și după efectuarea acesteia. Totodată, reduce mult mai ușor imflamațiile, roșeața și edemele, accelerează procesul de vindecare și oprește imflamația locală.

Beneficiile terapiei cu Deep Oscillation

  1. Tratament rapid fără intervenție chirurgicală, injecții sau medicamente
  2. Îmbunătățirea calității țesuturilor
  3. Prevenție în îmbătrânirea prematură a pielii
  4. Potențial puternic de calmare a durerii
  5. Aplicare în cazul stărilor extrem de grave (efect terapeutic prin atingeri ușoare)
  6. Utilizarea dispozitivului pe zone cu răni deschise
  7. Terapie patentată internațional

Tratamente inovative pentru sănătatea și frumusețea ta

Descoperă terapia cu Deep Oscillation și beneficiile pe care ți le poate oferi la nivelul tenului și corpului.

Articole din aceeași categorie