Liposucție

Slăbire prin liposucție: opțiune minim invazivă cu rezultate spectaculoase 

Liposucția sau lipoaspirația este o intervenție cu rolul de remodelare și subțiere a feței, gâtului și corpului, prin îndepărtarea depozitelor excesive de grăsime. Scopul acestei intervenții este de a conturare a siluetei, în special prin eliminarea disproporțiilor de la nivelul corpului. 

Liposucția presupune incizii mici, prin intermediul căreia este introdusă o canulă care „aspiră” țesutul adipos de la nivelul zonei tratate. Intervenția poate fi realizată cu succes pentru eliminarea bărbiei duble, precum și pentru brațe, abdomen, coapse și picioare. 

La Arcadia Medical Beauty, poți opta pentru intervenția de liposucție în condiții optime de siguranță. Primul pas este consultația de specialitate la medicul chirurg estetician, pentru crearea unui protocol terapeutic personalizat. 

Zone indicate pentru liposucție

Liposucție submentonieră

Bărbia dublă sau gușa este o problemă estetică atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Prin intervenția de liposucție submentonieră, este eliminat excesul de grăsime de la nivelul bărbiei, cu rolul de a redefini zona mandibulară și a recontura profilul.  

În funcție de nivelul laxității pielii, liposucția poate fi combinată cu intervenția de lifting la nivelul feței sau gâtului, pentru un rezultat mai bine definit. 

Liposucție brațe

Intervenția de liposucție la nivelul brațelor presupune îndepărtarea țesutului adipos situat pe suprafața internă a brațelor. Astfel, este redobândit conturul brațelor iar circumferința acestora este redusă. 

Medicul îți poate recomanda ca opțiune complementară și intervenția de brahioplastie, care presupune eliminarea excesului de piele de la nivelul brațelor. 

Liposucție abdominală

Zona abdominală este una dintre cele mai frecvent abordate în vederea liposucției. Întrucât presupune incizii mici și timp scurt de recuperare, aceasta este o opțiune eficientă de remodelare corporală atunci când elasticitatea pielii permite recuperarea facilă.  

Liposucție picioare și coapse

La nivelul jumătății inferioare a corpului, liposucția poate fi utilizată pentru eliminarea depozitelor de grăsime de la nivelul coapselor, picioarelor, genunchilor și gambelor. Este o intervenție solicitată atât de femei, cât și de bărbați, iar cel mai vizibil rezultat este cel de eliminare a disproporțiilor vizibile la nivelul corpului. 

Țesutul adipos rezistent la activitatea fizică sau nutriția echilibrată este eliminat, ceea ce asigură un aspect armonios al zonei tratate. 

Tratamente inovative pentru sănătatea și frumusețea ta

Te așteptăm la Arcadia Medical Beauty pentru a crea împreună un protocol de tratament personalizat

Articole din aceeași categorie