Lifting corporal

Chirurgia conturului corporal pentru exces de piele și grăsimi

Pierderea considerabilă în greutate poate produce exces de piele, inestetică și imposibil de înlăturat prin dietă și exerciții fizice. Având în vedere elasticitatea pielii, aceasta nu se remodelează după scăderea bruscă în greutate. O intervenție chirurgicală estetică ar putea fi singura modalitate de a obține rezultatele dorite.

Liftingul corporal este un proces care poate îmbunătăți forma și tonusul corpului, înlăturând excesul de piele și grăsime lăsată după procesul de slăbire. Un lifting corporal combină mai multe tehnici existente și include, de regulă, câteva zone de intervenție, printre care: zona abdominală, fese, coapse, brațe.

Procedură personalizată de remodelare corporală

Pentru a fie efectuate corect, procedurile de lifting corporal necesită pregătire și examinare. Dacă te gândești la o operație chirurgicală estetică, trebuie să știi că o poți face doar atunci când ai ajuns la greutatea dorită. Dacă vei continua să slăbești, te vei confrunta din nou cu apariția excesului de piele în zonele afectate. Primul pas este să te programezi la o consultație în care mediul va face o evaluare completă și va stabili tipul de operație în funcție de nevoile tale.

Liftingul abdomenului

Liftingul abdomenului este o intervenție de chirurgie estetică prin care sunt eliminate depozitele de grăsime și vergeturile din zona abdominală. Procedura invazivă este concepută pentru a contura abdomenul, oferindu-i un aspect neted și tonifiat și pentru a strânge mușchii de pe peretele abdominal. Această intervenție poate dura între două și cinci ore. Ulterior, este necesară și o perioadă de recuperare de aproximativ două saptămâni.

Lifting de brațe

Procedura de lifting de braț, numită și brahioplastie, contribuie la reducerea circumferinței brațului prin înlăturarea chirurgicală a excesului de grăsime și a pielii lăsate. În timpul acestei proceduri, se face o incizie, lungimea și modelul căreia derivă din cantitatea excesului de piele care trebuie îndepărtată. De regulă, aceasta se extinde de la subraț până deasupra cotului. În urma procedurii rezultă o cicatrice, însă aceasta este poziționată într-un loc care nu este vizibil, pe spatele sau interiorul brațului.

Lifting de coapse

Un lifting al coapselor poate remodela și îmbunătăți conturul și tonusul coapselor. Prin această procedură chirurgicală se ridică și se strâng pliurile libere și lăsate ale pielii în jurul zonei de intervenție. Deși oferă un aspect mai ferm și tonifiat, operația de lifting rezultă cu o cicatrice de-a lungul pliului inghinal. Liftingul coapselor se efectuează sub anestezie generală și poate dura 2-3 ore, în funcție de cantitatea de piele și grăsime care trebuie îndepărtată.

Lifting de fese

Liftingul feselor este o procedură menită să corecteze ptoza feselor. Pentru a elimina excesul de grăsime și piele se face o incizie de-a lungul conturului superior al feselor, în partea din spate sau ascunse sub cutele feselor. Durata intervenției este de 1-2 ore. Rezultatele sunt de lungă durată, însă vor fi vizibile după 6-12 săptămâni, atunci când inflamația va dispărea complet. Liftingul fesier poate fi combinat și cu alte proceduri de chirurgie estetică.

Beneficiile operației de lifting corporal

  1. Îmbunătățirea calității vieții și rezultate de lungă durată
  2. Tratament personalizat în funcție de nevoile tale
  3. Eliminarea iritației pielii și a infecției
  4. Creșterea încrederii de sine
  5. Sporirea interesului pentru exercițiile fizice
  6. Incidență scăzută a depresiei

Tratamente inovative pentru sănătatea și frumusețea ta

Descoperă liftingul corporal și beneficiile pe care ți le poate oferi la nivelul corpului tău.

Articole din aceeași categorie