Hidratare și rejuvenare: Intraceuticals

Intraceuticals, „tratamentul Madonnei” de rejuvenare și lifting facial

Intraceuticals este unul dintre cele mai renumite tratamente de estetică facială din lume. Cunoscut drept „tratamentul Madonnei”, este singura metodă noninvazivă de inserare a acidului hialuronic în piele. Pentru persoanele care suferă de tripanofobie, tratamentul este o alternativă a injectărilor împotriva ridurilor cu botox sau cu acid hialuronic. Tehnologia cu oxigen hiperbaric livrează în derm un cocktail de vitamine. Rolul mixului de vitamine este de a oferi transformări remarcabile asupra texturii și aspectului tenului.

Tehnologia utilizată de Intraceuticals

Intraceuticals este o tehnologie care presupune introducerea unei concentrații mari de substanțe active în profunzimea pielii prin folosirea de oxigen hiperbaric. Cocktailul cu seruri include: acid hialuronic, vitamina A, C, E, aloe vera, extract din ceai verde, antioxidant EGCG, squalen, provitamina B5, albumină serică, uleiuri vegetale, ulei de jojoba, macadamia, ulei de migdale dulci, germeni de grâu, sulfat de dextran. Acestea protejează celulele de radicalii liberi, tonifiază și netezesc instantaneu pielea, sporesc fermitatea, reduc liniile fine și ridurile profunde.

Protocolul de tratament Intraceuticals

Oxigenoterapia efectuată prin Intraceuticals oferă pielii efecte de curățare și întinerire. Procedura este nedureroasă, eficientă și nu provoacă reacții alergice sau alte efecte secundare. Atât femeile, cât și bărbații pot realiza procedurile Intraceuticals. Este un tratament potrivit pentru toate tipurile de piele și recomandat în special tenului sensibil. Zonele vizate în timpul tratamentelor sunt fața, gâtul, ochii și buzele.

Fiecare tip de tratament presupune 4 etape importante: curățarea profundă a pielei, infuzia cu acid hialuronic, aplicarea gelului hidratant format din substanțe active și aplicarea unei creme hidratante care reprezintă rezervorul de apă pentru moleculele de acid hialuronic introduse în piele.

Intraceuticals Rejuvenate

Un tratament de lifting și hidratare intensă care presupune aplicarea unui cocktail de ingredienți activi precum acid hialuronic, vitamine (A, C, E) și antioxidanți (aloe vera și ceai verde).

Intraceuticals Opulence

Un tratament care oferă un aspect luminos al pielii prin intermediul unui mix de vitamine. Este ideal pentru pielea cu pete pigmentare, melasmă, arsuri solare sau îmbătrânire prematură

Intraceuticals Clarity

Un tratament care calmează, hidratează intens și care elimină bacteriile ce provoacă acneea. Contribuie la prevenirea îmbătrânirii premature a pielii.

Intraceuticals Atoxelene

Este un tratament destinat reducerii ridurilor fine, a ridurilor de expresie și a celor din jurul buzelor și ochilor. Este compus din acid hialuronic, vitamine și antioxidanți.

Beneficiile tratamentului Intraceuticals

  • Hidratare profundă
  • Conturează și oferă volum
  • Tonifiază și îmbunătățește textura pielii
  • Ajută la stimularea producției de colagen și elastină
  • Reduce semnificativ liniile fine și ridurile
  • Îmbunătățește aspectul pielii uscate și sensibile
  • Oferă efect de lifting și de strălucire

Tratamente inovative pentru sănătatea și frumusețea ta

Descoperă Intraceuticals și bucură-te de un ten luminos, strălucitor și sănătos

Articole din aceeași categorie