Lifting cu fire resorbabile Silhouette Soft

Rejuvenare facială non-chirurgicală

Silhouette Soft este o procedură de lifting facial revoluționară care utilizează fire resorbabile pentru a redefini conturul facial, cu un aspect natural. Firele resorbabile reduc semnificativ laxitatea pielii și contribuie la sculptarea trăsăturilor chipului tău. Tehnologia unică a conurilor 3D oferă un efect mecanic imediat de ridicare a țesuturilor, precum și stimularea treptată a creșterii producției de colagen. Pielea își recapătă fermitatea pentru o perioadă îndelungată de timp, iar rezultatul este unul natural, de accentuare a trăsăturilor feței.  

Firele sunt dispozitive medicale alcătuite din acid poli L-lactic (PLLA), un polimer biocompatibil cu corpul uman și, mai mult, complet biodegradabil. Firele resorbabile pot ridica și sculpta mai multe zone, printre care: conturarea feței, liftingul maxilarului inferior, conturarea obrajilor, prin reducerea pliurilor nazo-labiale grele și refacerea conturului și gâtul, prin lifting al pielii lăsate.

 

Fire resorbabile cu dublu efect: lifting și regenerare

Firele resorbabile îndeplinesc un efect dublu – lifting și regenerare. Efectul de lifting se datorează ridicării pielii în momentul implantării suturii, iar efectul de regenerare derivă din proprietățile acidului poli L – lactic care acționează asupra straturilor mai profunde ale pielii și stimulează producția de colagen.

Medicul dermatolog introduce sutura sub piele la o adâncime de cinci milimetri. Ulterior, se face o incizie, iarsutura este introdusă folosind un ac fin. Medicul va exercita o presiune ușoară pe zona tratată, pentru a remodela suprafața pielii. Procedura durează între 45-60 de minute și se efectuează sub anestezie locală.

Beneficiile liftingul facial cu fire resorbabile

  1. Reducerea ridurilor fine
  2. Îmbunătățirea texturii pielii
  3. Procedură minim invazivă cu rezultate de lungă durată
  4. Stimularea producției de elastină și colagen
  5. Procedură care poate fi combinată cu alte tipuri de tratamente faciale
  6. Stimularea sistemului limfatic

Tratamente inovative pentru sănătatea și frumusețea ta

Descoperă procedura de lifting facial cu fire resorbabile și beneficiile pe care ți le poate oferi la nivelul tenului tău.

Articole din aceeași categorie