Remodelare corporală: Morpheus8

Remodelare profundă a corpului cu Morpheus8

Dispozitivul Morpheus8 este recunosc la nivel mondial pentru efectul de remodelare și tonifiere pentru zone multiple ale corpului. Utilizat cel mai frecvent la nivelul brațelor, abdomenului, coapselor sau feselor, dar cu efecte surprinzătoare și la nivelul feței, Morpheus8 remodelează grăsimea subdermică și „strânge” pielea, pentru un aspect mai tânăr și mai ferm al pielii.

Tratamentul folosește două tehnologii inovative: microneedling și radiofrecvență fracționată, care stimulează producerea de colagen și elastină și asigură o întinerire din interior. Rezultatele sunt de lifting și întindere a pielii și sunt vizibile încă de la prima ședință.

Morpheus8 pentru sculptarea corpului

Tratamentul cu Morpheus8 pentru corp este recomandat pentru pacienții care doresc o îmbunătățire generală a aspectului și texturii pielii, reducerea grăsimii din zonele vizate și creșterea nivelului de colagen din organism. Microînțepăturile și căldura generată de radiofrecvență contribuie la diminuarea semnificativă a celulitei, vergeturilor sau cicatricilor.

Tehnologii inovative, pentru rezultate spectaculoase

  1. Microneedling
  2. Radiofrecvență bipolară (RF)

Morpheus8 combină două tratamente cu eficiență dovedită clinic – microneedling și tratamentul minim-invaziv cu radiofrecvență fracționată – cu rolul de a declanșa producția de colagen, de a compacta fibrele și de a remodela țesutul adipos. În timp ce microneedlingul clasic vizează acționarea dermică la o adâncime de 1,5 – 2 milimetri, Morpheus8 se poate adapta nevoilor fiecărui pacient, iar adâncimea poate fi ajustată de la 0,5 mm până la 8 mm. Această calitate permite conturarea grăsimilor la adâncimi mai profunde, în timp ce acțiunea la nivelul adâncimii superficiale vizează întinerirea pielii.

Beneficiile Morpheus8 pentru corp

  • Singurul dispozitiv de remodelare subdermică adipoasă
  • Ajută la remodelarea corpului și tonifierea pielii de la nivelul brațelor, abdomenului, coapselor
  • Estompează semnificativ imperfecțiunile de la suprafața pielii, cum ar fi cicatricile, vergeturile sau petele pigmentare
  • Stimulează producția de colagen, pentru rezultate care se mențin în timp

Tratamente inovative pentru sănătatea și frumusețea ta

Morpheus8 este singurul dispozitiv de remodelare a grăsimii subdermice, cu rezultate excepționale pentru corp și față.

Articole din aceeași categorie