Terapii intravenoase

Sănătate din interior: terapii intravenoase la Arcadia

Terapiile intravenoase (IV) reprezintă o metodă eficientă și rapidă pentru a furniza organisumului vitaminele, mineralele și micronutrienții de care are nevoie pentru o stare de sănătate care se reflectă și la exterior. Terapiile intravenoase sunt cocktailuri de substanțe active benefice corpului uman, care se administrează minim invaziv prin injectare pe cale intravenoasă.

Mixul de nutrienți se administrează intravenos doar de personal medical specializat și experimentat în terapii intravenoase. Durata procedurii variază în funcție de complexitatea mixului administrat. Efectele benefice ale terapiilor intravenoase se instaurează, de regulă, la maximum 24 de ore după efectuarea procedurii și se pot menține de la câteva zile până la câteva săptămâni, în funcție de starea de sănătate a pacientului. Totodată, în cazul unui organism slăbit poate fi nevoie de 2-3 sesiuni pentru a se observa rezultatele.

O dietă sănătoasă nu furnizează întotdeauna nutrienții necesari organismului. Puterea de absorbție a sistemului digestiv este limitată, fiind uneori influențată considerabil de factori precum vârsta pacientului, afecțiunile sale medicale sau urmarea unui tratament medicamentos care poate limita absorbția. Terapiile intravenoase (IV) reprezintă soluția ideală pentru a compensa rapid și eficient deficitele de vitamine, minerale și micronutrienți din organism prin administrarea substanțelor active necesare pacientului.

Energy & Immunity Booster

Susține sănătatea organismului și crește nivelul de energie.

Componență: complex de vitamine B, vitamina C, biotină, oligoelemente, nicotinamidă (NAD+), zinc

Mix de vitamine și oligoelemente care regenerează organismul, crește nivelul de energie, susține buna funcționare a sistemelor imunitar, nervos, endocrin și osos, contribuie la sănătatea pielii, părului și a unghiilor

Health & Beauty Booster

Puternic efect antiaging și crește rezistența organismului.

Componență: seleniu, magneziu, vitamina C, glutation.

Mix de antioxidanți și vitamine cu efect antiaging puternic, ce previne îmbătrânirea celulelor, detoxifică și regenerează organismul, menține un nivel optim de energie, întărește imunitatea, reduce inflamația și asigură sănătatea sistemelor osos, muscular, nervos și digestiv. Adjuvant în oboseala cronică.

Well-being

Restabilește echilibrul organismului și oferă extra energie.

Componență: complex de vitamine B, vitamina C, biotină, oligoelemente, nicotinamidă (NAD+)

Mix de vitamine și oligoelemente ce restabilește echilibrul organismului, regenerează pielea și mușchii, susține sănătatea sistemului nervos și crește performanțele cerebrale, întărește imunitatea și joacă un rol important în metabolismul nutrienților. Îmbunătățește funcțiile ficatului, metabolismul și în general asigură buna funcționare a tuturor organelor și sistemelor, reduce retenția de apă și apetitul. Terapia este indicată sportivilor care au nevoie de un plus de energie, însă și persoanelor care prezintă oboseală cronică, anxietate și anemie.

Complete Body Well-being

Vitaminizarea întregului organism, întărirea imunității și stare de bine.

Componență: 2 x Health & Beauty Booster (seleniu, magneziu, vitamina C, glutation), 1 x Well-being (complex de vitamine B, vitamina C, biotină, oligoelemente, nicotinamidă).

*Administrarea se face pe parcursul a trei zile astfel: Health & Beauty Booster – Well-being – Health & Beauty Booster.

Cel mai complex mix de vitamine și antioxidanți dintre pachetele de terapii intravenoase Arcadia, ce asigură detoxifierea și regenerarea organismului, previne îmbătrânirea prematură și are efecte pozitive vizibile asupra calității pielii.

Antiaging

Detoxifiere profundă și încetinire a procesului de îmbătrânire.

Componență: glutation.

Terapie cu efect antioxidant și detoxifiant pentru organism, cu beneficii extraordinare pentru încetinirea îmbătrânirii celulelor. Reduce stresul oxidativ, susține imunitatea, are efecte benefice considerabile asupra oboselii cronice, reduce inflamația și oferă suport sănătății creierului. Eliminarea toxinelor îmbunătățește imunitatea și crește rezistența organismului la bolile infecțioase.

After Party

Energizează organismul și restabilește nivelurile optime de vitamine.

Componență: mix de vitamine, complex de vitamine B, vitamina C, protecție ficat și stomac.

Mix de micronutrienți ce regenerează organismul, restabilește nivelurile optime de vitamine, favorizează absorbția calciului, oferă energie și contribuie la creșterea performanțelor cerebrale, pentru a ameliora rapid simptomele de mahmureală.

Iron Recovery

Crește nivelul de energie și rezistența la efort.

Componență: fier.

Fierul ajută la întărirea sistemului imunitar, contribuie în procesul prin care celulele produc energie și susține funcțiile creierului – învățarea, memoria și concentrarea. Terapia ajută la eliminarea simptomelor carenței de fier: dureri de cap, oboseală, rezistență scăzută la efort, amețeli frecvente, insomnii și inapetență.

Vitamina C Plus

Regenerează și crește rezistența organismului la infecții.

Componență: vitamina C.

Vitamina C regenerează organismul și susține sistemul imunitar, având un puternic rol antiviral, previne afecțiunile cardiovasculare și degenerative, favorizează absorbția calciului și vindecarea rănilor, oferă energie și contribuie la creșterea performanțelor cerebrale. Este un foarte bun antioxidant și detoxifiant al organismului, având un rol cheie în prevenirea degradării celulare.

Vitamina D Plus & Vitamina D Max Plus (intramuscular)

Sprijină funcția sistemului imunitar și asigură oase sănătoase.

Componență: 100.000 UI vitamina D3 | 300.000 UI vitamina D3.

Vitamina D ajută la absorbția calciului și a fosforului, având un rol important în menținerea sănătății oaselor, a dinților și a mușchilor. Totodată, oferă suport sistemului imunitar, reduce infecțiile și ajută la funcționarea optimă a tiroidei, a paratiroidei, a hipofizei și a creierului. De asemenea, contribuie la prevenirea unei serii de boli autoimune.

Beneficiile terapiilor intravenoase

  • Absorbție rapidă și completă a vitaminelor, mineralelor și a micronutrienților
  • Nivel de hidratare îmbunătățit
  • Energie sporită și funcționare corespunzătoare a creierului
  • Îmbunătățirea performanței atletice și a procesului de recuperare fizică
  • Susținerea sistemului imunitar
  • Rezolvarea carențelor din organism

Tratamente inovative pentru sănătatea și frumusețea ta

Te așteptăm la Arcadia Medical Beauty pentru a crea împreună un protocol de tratament personalizat

Articole din aceeași categorie