Curățare și hidratare ten cu Hydrafacial

Hydrafacial: dispozitiv de curățare prin hidrodermabraziune

Îngrijire completă, obținută în mod noninvaziv, fără a agresa pielea și oferindu-i substanțele de care are nevoie. Hydrafacial este unul dintre cele mai populare și accesate tratamente pentru curățarea și hidratarea tenului, cu beneficii semnificative pentru frumusețea și sănătatea pielii.

Dispozitivul reunește toate cele cinci etape necesare pentru un aspect perfect al tenului: curățare, exfoliere, extracție, hidratare și protecție.

Tratament personalizabil, pentru probleme specifice ale pielii

Tratamentul Hydrafacial oferă beneficii semnificative pentru orice tip de ten: menține sănătos tenul normal, calmează tenul acneic, contribuie la întinerirea tenului matur. Sistemul cu vacuum și tehnologia vortex curăță în profunzime și contribuie la livrarea substanțelor nutritive în ten.

Pentru a maximiza efectul procedurii, Hydrafacial oferă și opțiunea de personalizare a tratamentului prin intermediul boosterelor special concepute pentru acest dispozitiv. Fiecare etapă de tratament utilizează aplicatori speciali, de unică folosință, ceea ce asigură un proces realizat în completă siguranță.

Curățare în profunzime

Tratamentul de curățare Hydrafacial Clean Face ajută la obținerea unui aspect revigorat al tenului, eliminarea punctelor negre și îmbunătățirea texturii pielii. Sistemul cu vacuum și acizii utilizați pentru peeling contribuie la obținerea unui ten mai strălucitor și catifelat.

Hydrafacial ajută la îmbunătățirea aspectului porilor dilatați și accelerează reînnoirea celulară. În plus, infuzia de acid hialuronic hidratează în profunzime tenul.

Luminozitate

Boosterul Hydrafacial Brighten completează tratamentul de curățare și hidratare, contribuie la uniformizarea nuanței pielii. Tratamentul este recomandat pentru minimizarea petelor pigmentare și a roșeții și oferă o luminozitate sporită tenului.

Rejuvenare ten

Dacă te confrunți cu riduri fine, tratamentul Hydrafacial Antiaging Dermabuilder poate contribui la diminuarea vizibilă a acestora și recăpătarea elasticității pielii. Serul booster pe baza de multi-peptide ajută la diminuarea semnelor de îmbătrânire și oferă un efect de skin tightening.

Beneficiile tehnologiei Hydrafacial

  • Tratament de curățare eficient, noninvaziv și blând cu pielea
  • Procedură personalizabilă cu ajutorul boosterelor
  • Poate fi corelat cu alte tratamente faciale, pentru a intensifica efectul acestora
  • Poate fi realizat în siguranță la o frecvență de 4-6 săptămâni, pentru hidratarea tenului
  • Este recomandat atât femeilor, cât și bărbaților
  • Procedură fără timp de recuperare

Tratamente inovative pentru sănătatea și frumusețea ta

Descoperă Hydrafacial și bucură-te de un ten luminos, strălucitor și sănătos

Articole din aceeași categorie