Remodelare corporală și tonifiere musculară: EvolveX

Tehnologie care încurajează pierderea în greutate

EvolveX este o tehnologie noninvazivă care oferă rezultate spectaculoase de remodelare corporală prin 3 tipuri de tratamente estetice: Evolve Tite, Evolve Tone și Evolve Transform. Dispozitivul acționează asupra depozitelor localizate de grăsime din zona abdomenului, a brațelor, a coapselor și nu numai și ajută la redobândirea fermității pielii, diminuarea celulitei și tonifierea mușchilor.

Dispozitivul EvolveX este disponibil în exclusivitate pentru zona Moldovei la Arcadia Medical Beauty.

Tehnologii inovative, pentru rezultate spectaculoase

  1. Stimulare electrică a mușchilor (EMS)
  2. Radiofrecvență bipolară (RF)
  3. Vacuum

Pentru a oferi o remodelare corporală noninvazivă, EvolveX utilizează o serie de tehnologii inovative, care asigură rezultate remarcabile. Asocierea electrostimulării cu radiofrecvența musculară și vacuumul permite antrenarea musculaturii din zona tratată și, în același timp, îmbunătățește și textura generală a pielii. 

În funcție de aplicatorii selectați pentru procedură și a scopurilor identificate în urma consultației de evaluare, cele 3 tehnologii sunt utilizate în mod izolat sau împreună.

Îmbunătățirea texturii pielii (EvolveX Tite)

Aplicatorii EvolveX Tite utilizează radiofrecvența fracționată pentru a livra energie termică în mod uniform în straturile subdermale ale pielii. Cel mai important beneficiu al acestei proceduri este cel de skin tightening și redarea fermității pielii. Dacă pielea ta prezintă laxitate ușoară spre moderată, această procedură este opțiunea optimă.

Tonifiere (EvolveX Tone)

EvolveX Tone utilizează electrostimularea musculară pentru a produce contracții involuntare și a favoriza astfel procesul de tonifiere al organismului. Efectul ședințelor cu acești aplicatori este similar cu un antrenament la sală, doar că efectul este supramaximal. O procedură de EvolveX Tone presupune echivalentul a 5000 de abdomene realizate în 20 de minute. De altfel, în urma ședințelor cu EvolveX Tone, poți resimți o ușoară febră musculară la nivelul zonei tratate.

Remodelare corporală (EvolveX Transform)

Pentru o transformare completă a corpului, EvolveX Transform îmbină ambele tehnologii – radiofrecvența și stimularea electrică a mușchilor – cu vacuumul, pentru a-ți oferi rezultate vizibile încă de la prima ședință. Aplicatorii acționează simultan atât pentru eliminarea grăsimii localizate, cât și pentru a tonifica mușchii și a îmbunătăți textura generală a pielii.

Beneficiile tehnologiei EvolveX

  • Soluție de remodelare corporală noninvazivă cu eficiență dovedită
  • Efecte vizibile de la primele ședințe, ce se păstrează în timp cu un stil de viață sănătos
  • Permite tratarea a multiple zone
  • Nu necesită timp de recuperare după procedură
  • Procedură confortabilă, scurtă și relaxantă

Tratamente inovative pentru sănătatea și frumusețea ta

Te așteptăm la Arcadia Medical Beauty pentru a crea împreună un protocol de tratament personalizat

Articole din aceeași categorie