Chirurgia obrajilor: bichectomie

Intervenție estetică pentru un contur facial delicat: bichectomie

Operația de bichectomie este soluția potrivită pentru definirea trăsăturilor faciale și obținerea unui aspect ideal al formei obrazului. Bichectomia, cunoscută și sub numele de Hollywood cheek sau eliminarea bulei lui Bichal, presupune eliminarea parțială sau totală a țesutului adipos din zona obrajilor și definirea unghiurilor faciale.

De altfel, scopul acestei proceduri este de a îndepărta grăsimea bucală, un depozit de grăsime situat în mijlocul obrazului, chiar sub pomeți, între mușchii feței. Este o procedură eficientă și sigură, fără efecte secundare, care își propune să îmbunătățească conturul pomeților prin reducerea volumului de grăsime, sculptarea liniei feței și definirea liniei maxilarului.

 

Protocol de tratament: operație de subțiere a obrajilor

La Arcadia Medical Beauty, poți opta pentru intervenția de bichectomie în condiții optime de siguranță. De regulă, această procedură durează aproximativ 30-45 de minute și se realizează sub anestezie locală. În acest caz, se face o incizie de aproximativ 1 cm în interiorul cavității bucale, astfel încât să nu rămână cicatrici pe piele. Se îndepărtează țesutul adipos din zona respectivă, iar ulterior, incizia este închisă cu suturi resorbabile.Perioada post-operatorie este una blândă și poți reveni la activitatea normală imediat, cu un disconfort minim. Noua formă a obrajilor este vizibilă după 10 zile, atunci când inflamația va începe să dispară.

Beneficiile intervențiilor de bichectomie

  1. Intervenție minim invazivă, cu timp minim de recuperare
  2. Lipsa cicatricilor vizibile la nivelul feței
  3. Obținerea unui aspect sculptat al pomeților și al feței
  4. Îmbunătățirea echilibrului facial (corecția asimetriilor)
  5. Îmbunătățirea aspectului și profilului feței
  6. Reducerea volumului obrajilor

Tratamente inovative pentru sănătatea și frumusețea ta

Descoperă intervenția de subțiere a obrajilor și beneficiile pe care ți le poate oferi la nivelul tenului tău.

Articole din aceeași categorie