Redefinirea bărbiei cu radiofrecvență: Facetite

Redefinirea conturului feței cu radiofrecvență: o nouă tehnologie în tratamentele de beauty

Radiofrecvența este un tratament de rejuvenare facială non-chirurgical și non-invaziv care este utilizat pentru a strânge pielea slăbită din jurul feței. Terapia cu radiofrecvență asigură îmbunătățirea fermității, tonicității și texturii pielii, fără a apela la intervențiile estetice chirurgicale. Radiofrecvența poate fi utilizată pentru lifting înmai multe zone ale corpului, inclusiv față, maxilar, bărbie și gât.

Tratamentul cu radiofrecvență acționează adânc în straturile pielii, ajungând la 2 mm și 9 mm, fără a provoca daune stratului superior al pielii. Există câteva tratamente minim invazive care fac parte din tehnologia RFAL (Lipoplastie asistată cu Radiofrecvență), mai exact, FaceTite, AccuTite și BodyTite.

Tratament facial cu generare de caldură la nivelul dermului

Dispozitivele de radiofrecvență utilizează unde electromagnetice pentru a genera căldură care pătrunde adânc în dermă, stimulând producția de colagen și elastină, componente care asigură fermitatea și elasticitatea pielii. Aceste proteine vor oferi celulelor pielii mai multă flexibilitate. Rezultatele tratamentului rezonează într-un acord cu sănătatea pielii, stilul de viață și dietă. De regulă, acestea durează de la 3 luni până la un an.

FaceTite, abordare minim invazivă pentru conturarea feței

FaceTite este o metodă de tratament care funcționează prin furnizarea undelor de frecvență radio către straturile subdiacente ale dermei. Dispozitivul FaceTite utilizează o sondă mică care ajunge în piele printr-o mică inciziefăcută la locul de tratament. Țesuturile din interior sunt încălzite pentru a provoca contracția grăsimii și întărirea pielii, pentru o conturare mai fermă. Efectul de strângere a pielii durează până la 12 luni. FaceTite poate fi utilizat simultan cu alte proceduri, precum blefaroplastie (hyperlink) sau Morpheus8 (hyperlink).

AccuTite, tratament inovator pentru zonele delicate ale feței

AccuTite este o procedură minim invazivă care utilizează energia de radiofrecvență pentru a contura anumite zone ale feței. Energia termică contribuie la producerea noilor fibre de colagen și la distrugerea celulelor adipoase subcutanate. Dispozitivul poate controla adâncimea și cantitatea de energie livrată în zona de tratament. Spre deosebire de FaceTite, AccuTite este un dispozitiv utilizat pentru aplicarea tratamentului în zone mai delicate ale feței, cum ar fi pleoapele superioare și inferioare, ochii și pliurile nazo-labiale.

Beneficiile tratamentului cu radiofrecvență

  1. Îmbunătățirea tonusului, texturii și fermității pielii
  2. Reducerea efectelor de îmbătrânire ale pielii, precum ridurile, liniile fine și pielea lăsată
  3. Eliminarea toxinelor
  4. Timp minim de recuperare
  5. Îndepărtarea țesutului adipos
  6. Stimularea procesului de oxigenare și detoxifiere a țesuturilor
  7. Efecte secundare minime

Tratamente inovative pentru sănătatea și frumusețea ta

Te așteptăm la Arcadia Medical Beauty pentru a crea împreună un protocol de tratament personalizat

Articole din aceeași categorie