Drenaj limfatic și lifting facial: Icoone Laser Med

Reconturare facială și remodelare corporală noninvazivă

Icoone Laser Med este unul dintre cele mai inovatoare tratamente noninvazive de remodelare corporală. Acesta utilizează o tehnologie unică – stimularea micro-multi alveolară – care acționează în profunzime la nivelul țesutului conjunctiv. Rolele utilizate, împreună cu integrarea LED și laser disponibilă, asigură rezultate vizibile încă de la prima ședință.

Dispozitivul Icoone Laser Med cuprinde peste 40 de protocoale de tratament din sfera medicală și estetică, acționând în mod integrativ și totodată noninvaziv la starea de bine generală a organismului.

Singura tehnologie aprobată în sarcină și alăptare

Deoarece stimularea multi-micro alveolară este un proces blând cu organismul, tratamentul cu Icoone Laser Med poate fi realizat chiar și în perioada sarcinii și după naștere. Efectul de drenaj limfatic ajută la ameliorarea principalelor probleme cu care viitoarele sau proaspetele mămici se confruntă, de la retenția de apă la celulită și vergeturi, precum și recuperarea elasticității pielii.

Tehnologii inovative, pentru rezultate spectaculoase

  1. Stimulare multi-micro alveolară (MMAS)
  2. Lumină LED
  3. Laser

Cele trei tehnologii inovative integrate de Icoone Laser Med asigură un tratament blând și totodată eficient al întregului organism. Tehnologia unică de masaj profund a țesutului și stimulare alveolară oferă beneficii esențiale, de la relaxare generală, la efect de lifting al pielii, încurajare a drenajului limfatic și remodelare corporală.

LED-ul de 650 nm inclus contribuie la vindecarea și regenerarea țesuturilor, precum și reducerea inflamațiilor. De asemenea, tehnologia LED are efect de rejuvenare facială și corporală. Pentru remodelare mai profundă, Icoone Laser Med utilizează și un laser cu lungime de undă de 915 nm, ce are capacitatea de a pătrunde în celulele adipoase și a activa lipoliza.

Funcțiile multi-tehnologice ale dispozitivului au capacitatea de a masa, ridica și stimula țesutul conjunctiv chiar și în cele mai vulnerabile zone: ochi, bust, gât, interiorul brațelor și interiorul coapselor

Remodelarea țesutului adipos

Icoone este una dintre cele mai eficiente metode noninvazive pentru reducerea țesutului adipos și remodelare. Rolele de masaj motorizate ale aplicatorilor Icoone oferă până la 21.600 de microstimulări pe minut, care mobilizează țesutul cutanat și subcutanat până la cele mai profunde straturi. Astfel, circulația este îmbunătățită, se drenează apa suplimentară din corp, iar depozitele de grăsime sunt reduse semnificativ.

În plus, tratamentul cu Icoone se dovedește eficient și pentru eliminarea celulitei. Acesta reduce tensiunea de la nivelul țesutului adipos și încurajează metabolismul, pentru un aspect mult mai frumos al pielii.

Lifting facial și corporal

Masajul multi-micro alveolar are rezultate dovedite pentru întinerirea aspectului pielii, datorită efectului de stimulare a colagenului și elastinei. În plus, tratamentul ajută la creșterea fluxului sanguin, oxigenarea și drenarea țesuturilor și încurajează schimburile metabolice.

Reducerea ridurilor, cicatricilor și vergeturilor

Imperfecțiunile pielii pot fi estompate semnificativ prin intermediul tratamentului cu Icoone. Prin acțiunea vizată asupra fibroblastelor și efectul generat de producere de colagen nou, pielea își recapătă elasticitatea, căpătă un efect mai întins, iar textura acesteia este vizibil îmbunătățită.

Prin efectul suplimentar oferit de tehnologia LED și laser integrată, Icoone oferă rezultate rapide, vizibile chiar de la prima ședință.

Drenaj limfatic

Masajul de drenaj limfatic este unul dintre cele mai apreciate programe de tratament disponibile pentru Icoone Laser Med. Stimularea multi-micro alveolară acționează asupra capilarelor și sistemului limfatic, încurajând întoarcerea limfei în fluxul sanguin și eliminarea acesteia. 

Reducerea durerii și a inflamațiilor

Pe lângă beneficiile estetice ale tratamentelor Icoone, dispozitivul oferă beneficii semnificative și pentru afecțiuni de ordin medical. Icoone ameliorează durerile de la nivelul corpului (nervul sciatic, dureri de spate, dureri musculare etc.) și ajută la reducerea semnificativă a inflamațiilor. De asemenea, acesta poate fi utilizat pentru pregătirea organismului preoperator și recuperarea după intervenție, întrucât încurajează procesul natural de vindecare a țesuturilor și cicatrizare.

Îmbunătățirea circulației sângelui

Prin intermediul tehnologiei care pătrunde în profunzimea țesuturilor, Icoone oferă rezultate benefice asupra capilarelor și a sistemului limfatic. Printre acestea se află reactivarea microcirculației, creșterea oxigenării țesuturilor și îmbunătățirea fluxului sanguin.

Efectele sunt vizibile la nivel macro: de la detensionarea musculară, la eliminarea senzației de picioare umflate și îmbunătățirea sistemului imunitar.

Ameliorarea simptomelor pre- și postnatale

În timpul sarcinii și imediat după aceasta, corpul tău suferă modificări. Icoone Laser Med oferă un tratament sigur, care relaxează organismul și îl ajută să rămână sănătos și energic. Icoone ameliorează vergeturile și celulita, iar efectul de drenaj limfatic poate fi salvator dacă te confrunți cu retenția de apă și senzația de picioare grele.

Tratamentul este complet noninvaziv, fără reacții adverse: vei beneficia de un masaj profund, fără riscuri pentru mămică sau bebeluș.

Beneficiile Icoone Laser Med pentru sănătate și frumusețe

  • Peste 40 de protocoale de tratament personalizate
  • Tehnologie complet noninvazivă și sigură
  • Stimulare profundă a țesutului cutanat și subcutanat, pentru rezultate de durată
  • Activează sistemul limfatic și contribuie la starea de bine a organismului
  • Confortabil și eficient atât la nivelul corpului, cât și al feței
  • Singurul dispozitiv aprobat pentru utilizare în perioada sarcinii și alăptării

Tratamente inovative pentru sănătatea și frumusețea ta

Te așteptăm la Arcadia Medical Beauty pentru a crea împreună un protocol de tratament personalizat

Articole din aceeași categorie