Dermato-venerologie

Epilare definitivă la Arcadia Medical Beauty, cu laserul Primelase

Pacienții Arcadia Medical Beauty pot accesa un tratament revoluționar de epilare definitivă cu tehnologia Primelase. Este un dispozitiv de top și unul dintre cele mai rapide, mai sigure și mai puternice (4800 w) lasere de epilare definitivă de pe piață. Este un laser diodă, cu patru lungimi de undă și cu un mod de lucru dual.

Avantajele tehnologiei Primelase

 • Alternativă sigură și eficientă de epilare definitivă și bărbierit;
 • Pielea din jurul firelor de păr eliminate rămâne nedeteriorată și catifelată;
 • Comparativ cu epilarea cu ceară este mai rentabil și se economisește pe termen lung;
 • Mult mai sigur și mai puțin dureros decât epilarea clasică;
 • În doar 6 – 8 ședințe de tratament, elimină definitiv părul.

Diferența dintre Primelase și alte dispozitive de pe piață o face energia sa de înaltă putere, care permite mai mult control asupra tratamentului și cu rezultate într-un timp mult mai scurt. Spotul aplicatorului este de dimensiuni diferite, ceea ce îi permite laserului să fie folosit în tratarea oricărei zone a corpului. În plus, Primelase este dotat cu sistemul „crystal freeze” produs de către brandul Cocoon Medical, pentru a ajusta temperatura în mod constant și automat. Tratamentul oferă siguranță și mult confort.

Tehnologia sa avansată elimină în siguranță părul nedorit de pe față și corp, pentru toate tipurile de piele și pe tot parcursul anului. Tratamentul se poate realiza chiar și vara, cu pielea bronzată. Primelase poate trata și cazurile de foliculită, cu efect și în tratarea firelor de păr crescute sub piele. Acest tip de epilare definitivă urmărește principiul fototermolizei selective care presupune eliminarea selectivă a foliculului de păr și protejează țesuturile din zona tratată.

Beneficiile epilării definitive cu Primelase

 • Rapidă și eficientă: energia sa de înaltă putere este direcționată către foliculul de păr pe care îl distruge;
 • Pentru toate tipurile de piele, pe tot parcursul anului: tehnologia avansată Primelase permite tratarea tuturor tipurilor de piele, inclusiv a celor mai închise la culoare și a pielii bronzate;
 • Confortabilă: tehnologia de răcire prin contact asigură tratamente confortabile care, în același timp, protejează pielea;
 • Fără timp de recuperare: pacientul se poate întoarce la activitățile sale zilnice, imediat după procedură;
 • Tehnologie laser medicală: abordată de personal certificat și experimentat.

Ce presupune procedura Primelase?

În timpul procedurii este posibil ca pacientul să simtă senzații tolerabile de înțepături. Primelase dispune de o funcție de răcire care reduce orice stare de disconfort. Pe măsură ce energia laserului se livrează pe piele, suprafața este menținută la o temperatură constantă de 5°C.
Durata unei proceduri de epilare definitivă variază în funcție de suprafața zonei vizate. Spre exemplu, pentru zona picioarelor este nevoie de un interval de timp de 10 minute. În schimb, epilarea ariei buzei superioare poate dura mai puțin de 1 minut.
Epilarea definitivă poate fi realizată atât pentru o zonă specifică (axilă, mustață, spate), cât și la nivelul întregului corp. Fiindcă aceasta acționează asupra firelor aflate în stadiul de creștere, sunt necesare multiple ședințe pentru îndepărtarea totală a părului. Pentru rezultate optime sunt necesare, de regulă, aproximativ 6 ședințe de tratament, efectuate la un interval de 8 săptămâni. Cu toate acestea, numărul de proceduri poate diferi, în funcție de particularitățile corpului și firului de păr.
Primelase folosește tehnologia cu diodă tocmai pentru a oferi cel mai eficient tratament de epilare definitivă, care atrage ca rezultat o piele fină și sănătoasă. Într-un mod simplificat, acest tip de laser produce o lumină foarte intensă, care încălzește selectiv și progresiv pigmenții foliculului de păr și îi distruge.
Spre deosebire de alte tratamente similare, este potrivit atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Tehnologia se poate aplica pe orice zonă a corpului unde se dorește eliminarea părului. De exemplu, este foarte eficient în cazul excesului de păr de pe față cauzat de sindromul ovarului polischistic (PCOS).

În procedura de epilare definitivă există riscuri minime. Reacțiile adverse pot include înroșirea zonei tratate și apariția unor micro-umflături care pot dura de la câteva ore, la câteva zile.

Recuperare după procedura Primelase HR

Epilarea definitivă cu Primelase este o procedură noninvazivă, care nu provoacă leziuni la nivelul pielii. După fiecare ședință de tratament, îți recomandăm să eviți următoarele acțiuni:

 1. Expunerea la soare sau solar pentru minim 5 zile după procedură;
 2. Mersul la saună sau băi fierbinți pentru 36 de ore;
 3. Efectuarea altor tratamente ce folosesc căldura pe zona de tratament;
 4. Folosirea produselor chimice timp de 7 zile;
 5. Aplicarea produselor cu alcool sau parfum.

Contraindicații tratament Primelase HR

 • Probleme anterioare în terapia laser;
 • Antecedente de cicatrici cheloide;
 • Infecții active sau herpes în zona de tratament;
 • Utilizarea altor tipuri de dispozitive/proceduri de epilare, cu 6 săptămâni înainte de tratamentul Primelase;
 • Hipersensibilitate la hidrochinonă.

Tratamentul Primelase se realizează în cadrul Arcadia Medical Beauty în condiții de siguranță și alături de o echipă de specialiști cu experiență în proceduri de epilare definitivă.

Descoperă ofertele Arcadia Medical Beauty pentru sănătatea și frumusețea ta aici.

Pentru programare, aveți la dispoziție numărul 0758.100.700, Call Center Arcadia Medical Beauty.

 

Articole din aceeași categorie

Vezi toate articolele