Regenerare celulară cu microneedling: Dermapen

Dermapen pentru rejuvenare facială și regenerare celulară

Dermapen este adresat persoanelor care sunt în căutarea unui tratament minim-invaziv destinat reîmprospătării și revitalizării pielii. Contribuie la ameliorarea tonusului, texturii și calității pielii. Este potrivit pentru tratarea acneei, a cicatricilor și estompării ridurilor. Tehnologia efectuează în mod controlat microînțepături la nivelul pielii, de profunzimi diferite, în funcție de afecțiune, structură și grosimea zonei tratate. Organismul recepționează microperforațiile realizate cu Dermapen ca microtraumatisme și, drept urmare, va induce creșterea producției de colagen și elastină. Acestea sunt componente naturale ale pielii ce asigură fermitatea și aspectul tânăr al pielii.

Mezoterapie cu microneedling

Tehnica aplicată cu Dermapen se numește mezoterapie cu microneedling. Dispozitivul este dotat cu un stilou prevăzut cu microace, prin intermediul căruia se poate realiza mezoterapia. Prin microace se inserează în piele un cocktail cu substanțe active. Această procedură se mai numește și microneedling. Acțiunea are scopul de a stimula producția naturală de colagen și de a ameliora imperfecțiunile pielii de pe față, decolteu, gât, bărbie și mâini.

Protocolul tratamentului Dermapen

Procesul de tratament cuprinde 4 etape și anume: curățarea profundă a pielii, efectuarea tratamentului de microneedling și inserarea substanțelor active, aplicarea unei măști cu efect antiiflamator și hidratarea intensă a pielii.

În funcție de tipul de tratament, se reglează o adâncime individualizată a perforațiilor și se aplică o combinație diferită de seruri pentru eficientizarea procesului de tratare al pielii. Cocktailul cu seruri includ substanțe active precum, vitaminele C, E, A, grupul B, aminoacizi, antioxidanți, magneziu, crom, acid hialuronic și alfahidroxiacizi. Perforațiile realizate de dispozitiv permit serurilor să se absoarbă mai ușor și să accelereze procesul de ameliorare.

Printre tratamentele realizate cu Dermapen se află cele de ameliorare a liniilor fine și ridurilor, arsurilor solare, acneei și erupțiilor, cicatricilor, petelor pigmentare, rosaceei, porilor dilatați, vergeturilor și afecțiunilor părului. De asemenea, se efectuează și tratamente de îndepărtare a tatuajelor și anti-aging.

Beneficii

  • Stimulează producția de colagen
  • Se poate aplica pe orice tip de piele
  • Îmbunătățește textura și nuanța pielii
  • Reduce polii dilatați
  • Ameliorează efectele negative ale altor tratamente
  • Stimulează circulația
  • Îmbunătățește sănătatea pielii

Tratamente inovative pentru sănătatea și frumusețea ta

Te așteptăm la Arcadia Medical Beauty pentru a crea împreună un protocol de tratament personalizat

Articole din aceeași categorie