Dermato-venerologie

Luna decembrie vine cu promoții speciale la Arcadia Medical Beauty

În întâmpinarea Sărbătorilor de iarnă, gândul tău zboară spre multe lucruri: de la cadourile pentru cei dragi, la împodobit întreaga locuință și toate sarcinile ce trebuie finalizate până la finalul anului. Mai este oare timp să te gândești și la tine?

Promoțiile Arcadia Medical Beauty din luna decembrie te pun pe tine pe primul loc. Fie că optezi pentru un pachet de tratamente faciale sau corporale, ai acces la cele mai inovative tehnologii și la un protocol de tratament personalizat nevoilor tale. În plus, poți alege să dăruiești mai departe grija pentru sănătate și frumusețe, oferind cadou oricare dintre pachetele speciale.

Tratamente faciale și corporale în ton cu sezonul rece

În luna decembrie 2023, la Arcadia Medical Beauty poți opta pentru 7 pachete speciale de tratamente faciale și corporale, adaptate la obiectivele tale și nevoile organismului tău. Acestea vizează cele mai populare servicii din cadrul centrului de sănătate și frumusețe Arcadia și sunt disponibile la un preț special până la data de 31 decembrie 2023.

Hidratare și strălucire pentru tenul tău

Dacă îți dorești un plus de strălucire pe chipul tău de Sărbători, pachetul Christmas Face Glam include tratamentele favorite ale vedetelor pentru o piele care radiază de frumusețe.
Hydrafacial oferă curățare în profunzime și stimulează hidratarea, prin procesul de hidrodermabraziune în 5 pași: curățare, exfoliere, extracție, hidratare și protecție. În completare, Intraceuticals „hrănește” tenul cu un cocktail de substanțe active prin derm cu ajutorul oxigenului hiperbaric.
Împreună, aceste tratamente vor asigura tenului tău tot ce are nevoie pentru un aspect mai proaspăt, hidratat și strălucitor. Tehnologia Visia te va ajuta să monitorizezi aceste îmbunătățiri ale aspectului pielii prin analiza computerizată de înaltă calitate.

Rejuvenare facială la un nou nivel

Laserul eCO₂ de la Lutronic este standardul în domeniul tratamentelor de rejuvenare facială nonchirurgicală. Acest nou tratament este disponibil începând din luna decembrie la Arcadia Medical Beauty, împreună cu tratamente adjuvante pentru obținerea rezultatelor dorite.
Pentru sculptarea feței, evidențierea trăsăturilor naturale ale acesteia și întinerirea pielii, pachetul Glass Skin Effect include o ședință cu laserul eCO₂ și 3 ședințe Morpheus8 pentru față, gât și decolteu. Rezultatele sunt vizibile de la prima ședință, oferind fermitate, lifting și reducerea semnificativă a liniilor fine și ridurilor. În plus, cele două proceduri încurajează producția de colagen, ceea ce înseamnă că rezultatele se vor menține în timp.
Pachetul Holiday Face Lift include, pe lângă tratamentul cu laser, și o ședință de Icoone Laser Med, una dintre cele mai apreciate tehnologii noninvazive pentru remodelare corporală și redefinirea conturului feței. Acesta utilizează masajul profund și stimularea multimicroalveolară pentru încurajarea drenajului limfatic și reducerea depozitelor de grăsime.
Îmbunătățirea texturii tenului și rejuvenarea sunt principalele rezultate vizate și de pachetul The Rejuvenation Gift. Dacă laserul eCO₂ vizează regenerarea celulară și încurajarea producției de colagen, Hollywood Carbon Peel oferă un peeling blând, cu efect în estomparea liniilor fine și minimizarea porilor.

Siluetă armonioasă și tonifiere

Cu ajutorul tehnologiei inovative, eliminarea depozitelor localizate de grăsime a devenit mai eficientă și mai rapidă. Pachetele speciale de sărbători de la Arcadia Medical Beauty includ cele mai apreciate dispozitive din cadrul centrului: Icoone Laser Med, EvolveX Transform și Futura Ultra Pro.
Primul pachet, Festive Silhouette, vizează remodelarea corporală prin stimularea în profunzime a țesutului conjunctiv cu ajutorul Icoone Laser Med și susținerea efectelor benefice prin intermediul recomandărilor personalizate de nutriție. Tehnologia patentată utilizează stimularea multimicroalveolară pentru a încuraja drenajul limfatic și, în același timp, tonificarea țesuturilor și chiar lifting. Tratamentele cu Icoone pot fi accesate în siguranță și de către persoanele însărcinate sau viitoare mămici, fiind o procedură Mommy Friendly.
Pentru încurajarea rezultatelor obținute la nivelul corpului, pachetul Sculpted Body Look acționează atât la nivelul sistemului limfatic (Icoone Laser Med), cât și la nivelul muscular și al celulelor adipoase (EvolveX). Aplicatorii EvolveX Transform utilizează trei tehnologii simultan: stimulare electrică a mușchilor (EMS), radiofrecvență bipolară (RF), vacuum. Aceștia au rol în eliminarea grăsimii localizate, cât și pentru în tonifierea mușchilor.
Electrified Beauty este cel de-al treilea pachet dedicat stării tale de bine, iar acesta cuprinde atât un tratament corporal, cât și unul facial. Futura Ultra Pro utilizează tehnologii de biostimulare, micro-curenți și ultrasunete pentru tratamente în profunzime la nivelul corpului și al feței. Acest dispozitiv contribuie la eliminarea grăsimii nedorite, tonificarea generală a mușchilor, lifting nonchirurgical și detoxificarea generală a organismului.

De ce să alegi un pachet de tratamente în perioada Sărbătorilor

De cele mai multe ori, tindem să lăsăm deciziile importante și obiectivele care contează pentru noi ca planuri pentru Anul Nou. Cum ar fi însă ca anul acesta „new me” să nu mai fie condiționat de „new year”? Cum ar fi să începi transformarea chiar de acum, să-ți propui o schimbare și apoi să acționezi pentru ea?
Primul avantaj pe care îl vei observa este, desigur, starea ta de bine. Entuziasmul este poate una dintre cele mai puternice emoții pe care le poți experimenta, iar bucuria rezultatelor pe care le vei observa îl vor alimenta constant.
Optarea pentru tratamente faciale sau corporale în perioada Sărbătorilor este optimă și pentru recuperarea post-procedură. La Arcadia Medical Beauty, poți opta pentru o varietate de tratamente noninvazive, precum și pentru tratamente minim invazive, în urma cărora este recomandată evitarea expunerii solare.  
De asemenea, poți alege să împărtășești experiența alături de cineva drag. Ai o prietenă care știi că s-ar bucura de un astfel de pachet? Oferă-i cadou și bucurați-vă împreună de experiența Arcadia Medical Beauty.

Mai multe detalii despre pachetele speciale de sărbători aici.

Pentru programări, ai la dispoziție numărul de telefon 0758 100 700 – Call Center Arcadia Medical Beauty.

---

 

Notă: Informațiile referitoarele la tarifele serviciilor medicale și la pachetele de servicii medicale, oferite pe platforma online Arcadia Spitale și Centre Medicale, sunt orientative sau fac obiectul unor promoții care se desfășoară într-un interval determinat de timp.

Pentru informații complete despre tarife și componența pachetelor de servicii medicale Arcadia, pacienții vor contacta serviciul Call Center 0232 920.